Önemli Duyuru : U.Ü. YDYO Elektronik (Online) Tanıtım Broşürü için Tıklayınız.

BAHAR DÖNEMİ YABANCI DİL KURSLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Sevgili Kursiyerlerimiz,

Bildiğiniz üzere küresel çapta yaşanan salgın sebebiyle Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığımız tarafından yapılan açıklama doğrultusunda üniversitelerde bahar döneminde örgün eğitime devam edilmemesine, uygun görülmesi durumunda uzaktan eğitim ile devam edilmesine ve uzaktan eğitimin yapılamadığı durumlarda yaz döneminde eğitim verilmesine karar verilmiştir.

Yabancı dil kurslarımızdaki derslerimiz interaktif bir şekilde yürütüldüğünden, sadece konu anlatımı tarzında gerçekleştirilemediğinden, yabancı dil uygulama yaparak öğrenildiğinden ve mevcut dijital altyapı imkanları göz önünde tutularak; yabancı dil kurslarımızın geriye kalan kısmını yaz döneminde sunmaya karar verdik. Başlangıç tarihleri belli olduktan sonra kurs takvimi web sayfamız üzerinden ilan edilecektir.

Ancak yaz dönemine katılamayacak kursiyerlerimiz istedikleri takdirde kurs ücretlerini (kitap ve görülen ders saati düşüldükten sonra kalan kısmını) iade alabilirler. Ücret iadesi isteyen katılımcılarımızın IBAN’ larını belirterek mcabuk@uludag.edu.tr adresine mail ile başvurmaları ve ıslak imzalı olan dilekçelerinin aslını da aşağıdaki adrese ulaştırmaları gerekmektedir.

B.U.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu Ali Osman Sönmez Kampüsü Yeni Yalova Yolu Üzeri, TOFAŞ karşısı 16369/Osmangazi/BURSA

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle;

Prof. Dr. İsmail GÜLER